Over Goedkopeballen.nl

Goedkopeballen.nl is een online aanbieder van sportballen en aanverwante artikelen. Het bedrijf biedt consumenten, overheid, bedrijven en verenigingen het grootste aanbod aan sportballen. Met ruim 500 ballen van meer dan 80 merken is Goekopeballen.nl de marktleider in Nederland en België.

Werkwijze

Klanten vinden op www.goedkopeballen.nl de nieuwste, populairste modellen van producten, maar ook de minder bekende. Snelheid en gemak van het kopen op het internet kenmerkt Goedkopeballen.nl. Daarnaast staat Goedkopeballen.nl voor een persoonlijke benadering en een klantgerichte werkwijze. Door het geautomatiseerde systeem worden dagelijks grote hoeveelheden orders verwerkt. Dit alles wordt nauwlettend in de gaten gehouden door diverse controle medewerkers. Dit zorgt voor een soepele levering binnen 1-5 werkdagen.

Organisatie

Goedkopeballen.nl is ontstaan uit een online behoefte aan goedkope ballen. Het bedrijf is in 2001 opgericht door dhr. Ziengs. Het moederbedrijf, een sportzaak met zeer breed assortiment, bestond toen al ruim 40 jaar. In 2010 is Goedkopeballen.nl overgenomen door een holding van online activiteiten wat geleid heeft tot een complete restyle en verdere professionalisering van de organisatie.

Goedkopeballen.nl partner

Als marktleider op het gebied van sportballen en aanverwante artikelen is het altijd een uitdaging om nieuwe merken en producten te presenteren. Partner worden van Goedkopeballen.nl kan door uw aanbod te mailen naar info@goedkopeballen.nl

Sponsoring

Goedkopeballen.nl besteed jaarlijks een vast budget aan sponsor activiteiten. Sponsorverzoeken kunt u mailen naar info@goedkopeballen.nl. Uitsluitend sport gerelateerde aanvragen waain doelgroep en bereik duidelijk omschreven worden kunnen in behandeling genomen worden.

Goedkopeballen.nl

Postadres: Neerkanne 11, 7608 NX Almelo
Telefoon: +31 (0)6 290 260 78
E-mail: 
info@goedkopeballen.nl
Internet: www.goedkopeballen.nl

Goedkopeballen.nl is onderdeel van Suited By A Bag B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30283619 30283619. Het btw nummer is NL 822091495B01.