Verzending

Alle producten worden per pakketservice verzonden. De levertijden variëren van 2 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de voorraad van de bestelde producten. 96% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen afgeleverd.

Verzendkosten

Goedkopeballen.nl brengt €8,50 verzend- en afhandelingskosten in rekening. Bestellingen boven €350,- worden GRATIS verzonden. 

Verzenden naar het buitenland

Verzenden naar het buitenland is bij Goedkopeballen.nl in overleg mogelijk. Voor het buitenland gelden afwijkende verzendkosten. Dit is geheel afhankelijk van het aflever adres.

Wanneer de klant een bestelling plaatst die naar het buitenland moet worden verzonden, wordt er contact met opgenomen om eventuele extra kosten door te spreken.

Directe levering vanuit de fabriek

Goedkopeballen.nl levert het grootste deel van de collectie rechtstreeks vanuit de fabriek. Door prijsafspraken en grote inkoopcontracten profiteert u als klant van rechtstreeks fabrieksvoordeel.

Met ruim 500 ballen van meer dan 18 merken is Goekopeballen.nl de marktleider in Nederland en België. Het strategische inkoopbeleid zorgt er voor dat niet iedere bal in de webshop aangeboden wordt. 

Staat uw bal niet in de webwinkel? Neem contact op met verkoop@goedkopeballen.nl

Bezorgen op een ander adres

Het is mogelijk de bestelling te laten bezorgen op een ander adres dan het factuur adres. Bij het afrekenen dit aangeven.

Bestelling afhalen

Doordat veel producten direct vanuit de fabriek worden afgestuurd is het niet mogelijk om bestellingen af te halen.